PC

E3 2016: South Park: Fractured but Whole u decembru

Nastavak odličnog South Park RPG-a, Fractured But Whole (da, da, vickast naziv), prošle godine je imao premijeru na E3 sajmu ali smo tada ostali praznih rukava. Ubisoft je ove godine ispravio propust pa je prikazao gameplay, objasnio sistem borbe i otkrio datum izlaska igre.

Klinci iz komšiluka su posle fantastike prešli na igranje superheroja i ponovo ćete imati priliku da napravite svog ličnog lika. Borba je dobila brojna unapređenja i korišćenje okruženja, ali i drugih protivnika u kombo napadima.

South Park: Fractured but Whole izlazi 6. decembra za PC, Playstation 4 i Xbox One, a kupci igre u pretprodajnom periodu će odmah dobiti besplatan primerak prethodne South Park igre, čiju rezenciju možete pročitati na ovom linku

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top