PC

Šon Bin je narator u novom Civilization 6 videu

civilization 6

Iza glamura velikih bina na E3 sajmu je bio prikazan i Civilization 6. Nažalost, nismo imali priliku iz prve ruke da ga isprobamo, ali je srećom Firaxis objavio ceo taj gameplay snimak na svom Youtube kanalu.

Snimak ima naraciju od slavnog glumca Šin Bina, ili kako ga mnogi znaju po ulogama Boromira u Lords of The Rings ili Ned Stark u Game of Thrones. Mi ga se radije sećamo kao naratora u horor avanturi Kholat. Šta da kažemo, čovek je rođen za naratora video igara. Sam video koji možete pogledati u nastavku je poprilično detaljan pogled na novi Civ, praktično sve što ćete raditi tokom jedne partije je sažeto u 12 minuta koje je Firaxis prikazao.

Civilization 6 izlazi 21. oktobra za PC, nadamo se da će slavni glumac biti barem narator u nekom DLC-u ako ne i u full igri.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top