PlayStation 4

Gamescom 2016: Rise of The Tomb Raider na PS4

Rise of the Tomb Raider

Rise of The Tomb Raider je i dalje u planu za Playstation 4 (da, da, Square Enix nije zaboravio na PS4 igrače) i na tu platformu će doći kao specijalno 20 year celebration izdanje sa svim DLC-ima koji su do sada objavljeni. Sem dosadašnjih DLC-ova, ovo izdanje će imati i bonus misiju Blood Ties smeštenu u vilu Kroftovih koja će potpuno biti igriva u VR modu, naravno ako budete imali Playstation VR uređaj.

Square Enix je na Gamescomu prikazivao PS4 verziju igre i kolege iz Digital Foundry su napravile test te verzije kako bi proverili da li će nova Larina avantura vredeti čekanja. Prvo što se primećuje je da je igra zaključana na 30fps, suprotno najavama da će biti otključan framerate a samim tim nije na nivou PC verzije koju smo mi testirali pre nekoliko meseci. S druge strane, kontrole su responzivnije u odnosu na Xbox izdanje, a nisu primećeni nikakvi padovi performansi igre.

Rise of The Tomb Raider izlazi 11. oktobra za Playstation 4. Našu recenziju originalnog Xbox One izdanja pročitajte na ovom linku, a poređenje sa PC izdanjem ovde.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top