PlayStation 4

PlayStation Now stiže na PC!

Playstation Now

Cloud gaming platforma PlayStation Now, koju je Sony pokrenuo 2014. godine,  stiže na desktop računare! U praksi to znači da ćete Playstation igre (sa PS Now platforme) sada moći da igrate i na PC-ju, putem PlayStation Now.

Tako će mnoge velike PlayStation ekskluzive, poput kultnog The Last of Us i franšiza Uncharted, God of War, kao i Ratchet & Clank, sada po prvi put moći da se igraju na PC uređajima. Celu listu igara koje dolaze sa mesečnom pretplatom od 20 dolara pogledajte na ovom linku.

Uporedno sa lansiranjem PlayStatin Now, u prodaju stiže i novi uređaj, DualShock 4 USB Wireless Adaptor koji će vam omogućiti da vaše DualShock 3 i 4 bežično povežete sa računarom sa do sada najjačim signalom. Pomoću ovog adaptera će sve funkcije kontrolera, uključujući i lightbar i touchpad, raditi na PCu bez potrebe za dodatnim programima.

Minimalne specifikacije kako bi PlayStation Now radio su sledeće:

Windows 7 (SP1), 8.1 or 10
3.5 GHz Intel Core i3 or 3.8 GHz AMD A10 or faster
300 MB or more; 2 GB or more of RAM
Sound card; USB port

Playstation now PC

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top