Mobile

Super Mario igra dolazi na telefone

Shigeru Miyamoto se pojavio kao gost na Apple-ovoj konferenciji kako bi najavio novu Super Mario igru koja će ovoga puta zaobići Nintendove platforme i izaći ekskluzivno za iPhone i iPad uređaje.

Nazvana Super Mario Run, igra je takozvani endless runner u kome Mario automatski trči ka desnoj strani ekrana a na igraču je da pravovremeno zadaje komande za skok. Što duže držite pritisnut ekran tokom skoka, Mario će više skočiti, a igra će imati highscore tabele sa najboljim rezultatima. Grafički, najviše podseća na serijal New Super Mario.

Super Mario Run izlazi u decembru, a cena igre će biti naknadno objavljena. Nešto kasnije, igra će biti dostupna i za Android.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top