PC

Tropico 4 besplatan na Humblebundle!

Tropico 4

U okviru velike rasprodaje povodom kraja leta na sajtu Humblebundle, četvrta igra u čuvenom serijalu Tropico je potpuno besplatna narednih 48 sati ( do subote u 19h) , tako da ukoliko volite ovaj sjajni serijal, preporučujemo vam da požurite i obezbedite sebi besplatnu kopiju!

Tropico serijal se proslavio sa unikatnom tematikom vođenja i menadžerisanja tropskog ostrva sumnjive demokratije. Uvek ste želeli da budete veliki vođa neke nama “bratske” državice u zabačenim morima latinske Amerike? Tropico je prava igra za vas!

Potrebno je samo da imate nalog na Humblebundle, nakon čega “kupujete” igru besplatno, i dobijate kod za aktivaciju na steamu.

Zato pravac na Humblebundle El Presidente, akcija traje samo 48 sati!

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top