Vesti

Emi nagrada za VR film

Na ovogodišnjim Emi nagradama, prvi put je nagradu odnela hardverska kompanija.

Nagradu pod nazivom Outstanding Original Interactive Program kompanija Oculus je osvojila za svoj kratki VR film Henry o malom ježu kome glas pozajmljuje Ilajdža Vud, dok je za režiju bio zadužen Ramiro Lopez Dau (Cars 2, Monster University). Istina, nije prva nagrada koja je dodeljena VR filmu, to je uzeo Sleepy Hollow, ali jeste prvi originalni VR projekat koji je dobio Emi.

Oculus je ovim pokazao da postoji ne samo tržište sa VR filmove, već i da isti mogu da budu prihvaćeni i od kritičara. Kako sami kažu, ovim filmovima su samo zagrebali po površini onoga što će VR doneti filmskoj industriji.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top