PC

Mod za Doom donosi No Man’s Sky

Iako još nije imao priliku da zaigra No Man’s Sky, moder pod nadimkom Prest je u originalnom Doom-u napravio svoje ”ničije nebo”.

No Guy’s Sky je mod koji uklanja horde pakla i svemirsku bazu i pretvara Doom u svemirsku avanturu sa sve nasumično generisanim planetama, raketnim rancem kojim ćete se lakše kretati po planetama i mapom u brodu na kojoj možete videti gde ste tačno u svemiru. Postoji naravno i centar univerzuma – jedan bilbord na kome to piše. Ako ništa, barem veća nagrada od stvarne koja je u igri. Mod je poprilično kompleksan pa omogućava skupljanje resursa, generisanje pejzaža planeta, kao i vanzemaljce u stanicama sa kojima možete ćaskati.

Mod za sada nije dostupan za javnost jer autor kaže da ima još da radi, ali da će ga pustiti kao besplatan download čim bude zadovoljan kvalitetom i stabilnošću.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top