PC

Budite Betmen za DŽ

Batman Telltale 3

Ukoliko ste želeli da proverite kako je to biti Brus Vejn, odnosno Betmen, a nemate pri ruci par milijardi dolara za sve one gedžete (i ne želite da rizikujete povrede), Telltale ima rešenje. Od ovog trenutka, prva epizoda njihove Batman avanture je besplatna za download i igranje.

U pitanju je PC verzija, tako da ako ste želeli da igru isprobate na konzoli, moraćete da čekate neku drugu priliku ili pogledate naš prolaz. Kako biste preuzeli besplatnu epizodu Telltale Batman igre, potreban vam je Steam nalog (besplatan, naravno). Zatim skoknite na ovaj link i kliknite na baner ispod cene ili iskopirajte i otvorite ovu adresu u browseru: steam://install/543830

Epizoda 1, Realm of Shadows, besplatna je do 7. novembra. Posle tog datuma – moraćete da je kupite da biste nastavili sa igranjem.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top