PC

U Call of Duty: Infinite Warfare YOLO modu imate samo jednu šansu

Nova igra u Call of Duty serijalu samo što nije stigla, a u poslednjem trenutku iz Activisiona stiže zanimljiva vest vezano za singleplayer stranu igre.

Igrači koji žele najveći mogući izazov tokom igranja kampanje će moći da se oprobaju u dva izuzetno teška moda, od kojih prvi, Specialist Mode, predstavlja realističnije iskustvo za koje i sami autori igre tvrde da nije za svakoga. Igranje u Specialist modu se dosta razlikuje od regularnog prolaska kroz igru:

  • nema regeneracije već morate da se lečite putem Nano Shots
  • šlem je jedina zaštita od pogotka u glavu i troši se vremenom pa morate da nađete nov
  • Nano Shot i šlem zauzimaju slot u inventaru koji je veoma ograničen i pakujete ih pre misije
  • pogodak u noge će vas usporiti, dok pogodak u ruke otežava nišanjenje i utiče na mogućnost korišćenja neke opreme
  • moguće je da vam protivnik izbije oružje iz ruku svojim mecima

 

Ako uspete da prođete ovo sito i rešeto otključaćete finalni izazov – YOLO mode. Kao što mu ime kaže, you only live once, odnosno u pitanju je permadeath mod. Imate samo jedan život i ako poginete – moraćete da igrate celu kampanju ispočetka. Ultimativni izazov za svakoga ko bude zaigrao najnoviji Call of Duty!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top