PC

Mass Effect Andromeda će imati mikrotransakcije

Izgleda da nijedna velika igra više ne može da ostane pošteđena nekog vida naplaćivanja sitnica pored kupovine same igre, sezonske propusnice i DLC ekspanzija.

Novi Mass Effect će tako biti još jedna igra koja će pored standardne AAA cene od 60 evra imati i mikrotransakcije u okviru multiplayer dela.Poput Mass Effect 3, Andromeda će imati pakete virtuelnih kartica koje će funkcionisati na isti način. Ovi paketi će uvek imati nasumično odabran sadržaj, ali će i pojedinačne kartice biti dostupne za igrače koji ne žele da se oslanjaju na sreću.

Bioware je izjavio da igranje multiplayera neće biti obavezno kao što je bilo u Mass Effect 3 gde ste na taj način pojačavali snagu flote u kampanji i uticali na finalne okršaje, mada će se virtuelna valuta koju budete osvajali prenositi na ostale modove igre. Takođe, mikro naplate će biti opcione i navode da će sve moći da se dobije i otključa samo igranjem.

Koliko će Bioware održati svoju reč videćemo u martu kada igra izlazi za PC, Playstation 4 i Xbox One.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top