PlayStation 4

Ovo verovatno niste znali o The Last Guardian

The Last Guardian je magična igra, to će vam sigurno reći svako ko ju je zaigrao ove nedelje. I mi trenutno prolazimo kroz ovu avanturu, iako nismo bili potpuno oduševljeni kada smo je prvi put isprobali. Ipak, igra ima jednu ne baš simpatičnu tajnu.

Vaš saputnik, džinovska mačkoptica Trico, je stalno gladan. U stvari, često nećete moći da nastavite dalje ako ne nahranite Tricoa burencetom svetleće plave materije. A šta se desi sa svim tim plavim burićima koje Trico pojede? Pa, najbolje da pogledate klip…

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top