PC

For Honor neće raditi bez Internet konekcije

Suprotnom dosadašnjim najavama iz Ubisofta, njihova tabačina sa samurajima, vikinzima i vitezovima će biti potpuno okrenuta online ekosistemu.

Prvobitno, najavljeno je da će For Honor imati potpuno offline kampanju za jednog igrača na konzolama, a i na PC platformi. Međutim, putem zvaničnog foruma otkriveno je da će cela igra ipak biti ”always online”. Naime, sve što budete radili u igrinim solo ili multiplayer modovima će vašem nalogu donositi poene i opremu, a to će se sve dalje beležiti na Ubisoftovom serveru. Štaviše, ako vam iz bilo kog razloga bude ”zapela” konekcija, bićete vraćeni na glavni ekran sve dok igra ne primeti da je povraćena veza ka Internetu. Ova vest je razljutila ne mali broj potencijalnih igrača, naročito jer na digitalnim prodavnicama, uključujući i uPlay, i dalje stoji naznaka da će biti moguće igrati offline. Ne treba zaboraviti ni poslovično nestabilne Ubisoftove servere koji su nam pravili glavobolju sa igrama poput Assassin’s Creed 2 i Heroes 6, tako da čak i ako imate najstabilniji Internet na svetu, vaše uživanje u igri može biti pokvareno van vaše kontrole.

For Honor izlazi 14. februara za PC, Playstation 4 i Xbox One. Mi smo pre par meseci imali priliku da testiramo Alpha verziju igre, naše utiske možete pročitati na linku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top