Vesti

Call of Duty se vraća korenima?

Call of Duty je već godinama jako daleko od svojih početaka, a od očajničkih borbi drugog svetskog rata, nekako je zalutao i u futurističke borbe u svemiru. Fanovi su svoje nezadovoljstvo Infinite Warfare-om pokazivali već od prvih dana, a i dalje je jedan od najporažavajućih pokazatelja njihovog besa trejler Infinite Warfare koji je imao odnos od više od 50% negativne reakcije u odnosu na broj pregleda kada je tek izašao.

Juče je međutim tokom redovnog izveštaja o poslovanju kompanije, gde su ostvarene rekordne zarade na krilima igara za mobilne telefone i Overwatcha, Call of Duty bio izuzet sa liste, što možda govori o finansijskom neuspehu igre. Čelnici Activisiona su rekli da igra nije naišla na pozitivnu reakciju kod igračke populacije, i da oni to poštuju, tako da se Call of Duty vraća “tradicionalnoj borbi”. Šta tačno podrazumevaju pod “tradicionalnom borbom” nije navedeno, a studio Sledgehammer Games već priprema sledeću CoD igru.

Da li sve ovo možda znači da ćemo videti postavku sledećeg Call of Duty u WW2 ili možda samo povratak na situaciju pre Infinite Warfare?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top