Filmovi-Serije

Pogledajte Hju Džekmena na audiciji za ulogu Vulverina

Ko bi rekao da je prošlo 17 godina od kada se Hju Džekmen prvi put pojavio na velikom platnu kao Vulverin. Čini se kao da mu je ta uloga bogom dana, ali čak je i on prvi put morao da se dokaže.

Pogledajte njegovu audiciju gde prolazi kroz tekst sa rediteljem Brajanom Singerom:

Džekmen je sa filmom Logan posle 17 godina poslednji put igrao Vulverina. Može se reći da je otišao sa praskom s obzirom da je Logan najbolji solo Vulverin film, a svakako jedan od najboljih X-Men filmova. Ako ga do sada niste pogledali, šta čekate?

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top