Vesti

Leakovani screenshotovi potvrđuju nindže i Rimljane u For Honor?

Ah ti leakovi ovih dana… Naivni “oops” momenti kompanija osmišljeni da podgreju atmosferu i materijal učine ekskluzivnijim.

Nedavno smo pisali o tizeru koji je Ubisoft bacio fanovima sa dve sivkaste figure na posteru za sledeći DLC, u kojima smo prepoznali vojnika sa gladiusom i u rimskom oklopu, i drugog lika koji je oslikavao nešto što bismo najlakše opisali kao nindžu, a sada nam neki mutni likovi sa ukradenim screenshottovima to i potvrđuju.

Za Centuriona odmah vidimo da je teško oklopljena jedinica sa potpuno zatvorenom maskom, a na portret slici klase se vidi drška oružja koje bi moglo da bude neko lagano koplje. Na prvobitno objavljenom posteru je u pitanju mač, tako da će ova klasa verovatno imati neku kombinaciju rimskog gladiusa i piluma, ali to ostaje da se vidi.

Ako detaljnije pogledamo Nindžu, mnogo je lakše oklopljen sa kombinacijom koža/platno, a vitla kusarigamom iliti produženim srpom, što nam verovatno naglašava da će imati veći dohvat od običnih jedinica. Pretpostavljamo da će ova klasa biti i mnogo pokretljivija i agilnija.

Iako For Honor do sada nije obraćao previše pažnje na istorijsku postavku igre, pomalo nam je teško da zamislimo kako će uklopiti ove dve klase u dosadašnju priču, spominje se i dodatna frakcija, ali najverovatnije je da će samuraji dobiti Nindžu, a vitezovi Centuriona, ostaje samo pitanje – ko je nova klasa Vikinga? Priče o novoj frakciji ili klasama dostupnima samo u određenom modu potvrđuju dva dodatna “slota” za dve klase koji se vide na slikama, kao i oznaka koja naglašava da su ove klase dostupne samo unutar pojedinačnog moda.

Inače, u samoj kampanji je na indirektan način potvrđeno da su Centurioni u “jednom momentu istorije” bili vođe vitezova u igri, tako da to praktično potvrđuje da će oni biti deo Knights strane u igri.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top