PC

Tale of Ronin – samurajski rpg

Iznenađujuće je koliko malo ima RPG settinga sa tradicionalnim Samurajima, kako što se tiče stonih rpg igara, tako i onih računarskih. Nedavno je izašao Nioh koji ima u glavnoj ulozi Samuraja, ali to je ipak pre svega akciona avantura sa lajt rpg elementima.

Studio Dead Mage nam je ovih dana predstavio igru Tale of Ronin, visoko stilizovani potezni RPG, gde je igrač u ulozi Ronina. Kako kažu autori, igra će imati snažan fokus na ljudskoj, emotivnoj strani samuraja, u dinamičnom svetu gde vaše odluke nose težinu, svetu rata i mira, prijateljstva i izdaje, poverenja i osvete.

Autori obećavaju otvoren svet, na finoj ivici između stvarnog i fantazijskog, u kome možete ispričati vašu ličnu priču sa Sekai sistemom – vi i kada umrete, svet nastavlja da živi i kada krenete da igrate novog Ronina, igraćete u tom istom svetu onakvom kakav je ostavljen. Borbe su potezne i fokusirane na veštine baratanja katanom, ali nam još ostaje da vidimo kako je taj sistem tačno rešen.

Ono što ovu igru definitivno izdvaja jeste zaista jedinstven vizuelni stil, koji inspiraciju crpi iz tradicionalne Sumi-e umetničke tehnike sa Dalekog istoka.

Nama igra deluje veoma obećavajuće, i nastavićemo da pratimo njen razvoj, a debi trejler za igru možete videti ispod:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top