PC

Turok 2 remaster je stigao na PC

Nakon što su pre dve godine uradili fejslifting Turok: Dinosaur Huntera, Night Dive Studios su izbacili i Turok 2: Seeds of Evil.

Ko bi rekao da je originalna igra izašla pre 19 godina, tačnije 10. decembra 1998. godine. Turok 2 je tada izašao za N64, a sada je dostupan u remasterovanoj verziji za PC.

Igra prati avanture lovca na dinosauruse koji se susreće sa 35 vrsta neprijatelja koje će odstranjivati sa 20 različitih oružja na putu kroz šest nivoa.

 

Unapređena verzija ima bolju grafiku, unapređen AI, nove gejmplej elemente a tu je i multiplayer opcija. Možete birati između podeljenog ekrana i novog Last Turok Standing moda.

 

Zgodno je i što je sad moguće snimiti i učitati opciju u svakom trenutku. Igra je trenutno na popustu na Steamu i GoG servisima, pa ako imate napad nostalgije, šta čekate?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top