PC

Holdfast, pucačina u doba Napoleona

Pre par nedelja se na Stimu pojavio jedan zanimljiv naslov koji je trenutno u u Early Access fazi i planirano je da se pojavi u punoj varijanti negde tokom ove godine.

Govorimo o igri koja se zove Holdfast: Nations At War. Igra je timska multiplejer pucačina iz prvog ili trećeg lica i vodi nas u vreme i svet Napoleona i njegovih bitaka. U igri možete učestvovati u bitkama na moru kao deo posade broda ili pak na suvom u dobrom starom puškaranju u formacijama i nabadanju na bajonete.

Kako kažu autori, igra se pored individualne veštine snažno oslanja i na važnost timskog igranja i poštovanje “naređenja”, pa tako u igri recimo možete da budete sve, od kapetana broda do onog ko donosi đulad za topove, i da će svaka pozicija u igri da ima jedinstveni gejmplej stil i izazove, te potrebu za drugačijim setom veština.

Borbeni sistem je predstavljen kao lak za učenje i težak za usavršavanje, gde su preciznost, dobr tajming i poznavanje fizike unutar igre od presudne važnosti.

Ispod možete videti trejler igre, sve ostale detalje pogledajte na zvaničnom sajtu igre – www.holdfastgame.com

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top