Filmovi-Serije

Stiže Nemoguća Misija kao VR igra

Ne možemo više ni da nabrojimo kako treba koliko ima delova čuvenog akcionog filmskog serijala Mission: Impossible, ali znamo da su uz Nemoguću Misiju odrasle generacije fanova dobre stare holivudske akcije poslednjih dvadesetak godina.

Nešto kao Džejms Bond wannabe, samo sa manje šmeka i više sirove akcije, ali verovatno malo vas zna da je Mission: Impossible prvobitno nastao kao TV serija još davne 1966. godine, a da je prva Mission: Impossible video igra izašla 1990. godine, čak 6 godina pre prvog Mission: Impossible filma sa Tomom Kruzom.

Ali, dosta više sa lekcijama iz istorije ove franšize, jer danas pričamo o novoj Mission: Impossible igri, koja će u potpunosti iskoristiti VR tehnologiju kako bi igračima prenela uzbudljivu i haotičnu akciju na ivici smrti, koja je karakteristična za ovaj serijal.

Za sada nema više detalja osim da će na igri raditi studio VRWerx u saradnji sa vlasnikom Mission: Impossible licence, Paramount Worldwide Licensing.

Aleks Barder, iz VRWerx studija, kaže da će im veliki izazov biti kretanje i zato će tu uložiti poseban napor kako bi našli najbolja rešanja da tehnički što bolje prenesu uzdbuljivu akciju koju žele da prikažu u igri.

Ovaj studio već neko vreme radi na jednoj drugoj VR igri po uzoru na film i to po poznatom hororu Paranormalna Aktivnost, i svi koji su do sada imali prilike da probaju igru, kažu da je izuzetno strašna.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top