PC

The Division uskoro dobija ogroman patch

tom clancy division

Ubisoft nastavlja sa tradicijom da svoje igre poboljšava koliko god to može, pa se samim tim uskoro očekuje i patch 1.6.1 za Tom Clancy’s The Division. U pitanju je zaista veliki poduhvat koji je već sad krenuo “live” na test serverima, pa bi ubrzo trebalo da postane dostupan za sve igrače. Patch bi trebao da promeni igru do te mere da će igrači imati utisak kao da igraju remasterovanu verziju.

Ako ste iole pratili šta Ubi voli da radi sa svojim igrama, onda vam je i jasno da je ovo bilo očekivano. Za one koji nisu totalno upućeni u tematiku, poslednji sličan primer se desio sa igrom The Crew, koja u jednom trenutku dobila totalni “makeover” i od osrednje vožnje, postala veoma zanimljiva i kvalitetna trkačka igra. A pri tom se tada mogla i besplatno zgrabiti preko UPlay servisa.

Sada se slična stvar dešava i sa The Divsion igrom, tako da dok čitate ovo, možete skinuti free trial za igru sa Uplay-a, i sami se uveriti u kvalitet novina koje će biti dodate u nju. Lista promena je veoma velika, a prakitčno je svaki segment igre zahvaćen. Počev od promene Loadout sistema, preko poboljšanja samog gejmpleja kroz popravku bagova koji su se pojavljivali u instancama i pri boss fajtovima, pa sve specifičnih poboljšanja vezanih za PC verziju igre. Između ostalog, inventar, dark zona, misije, last stand, skilovi, oružja, talenti, podzemlje – sve je to pretrpelo veliki broj ispravki, novih modela, nagrada i još mnogo toga.

Možda posle ovog patcha The Division postane stvarno jedan kvalitetan multiplejer shooter i zanimljivije iskustvo nego što je to bio do sada. A ako to bude tako, ovim putem molimo Ubisoft da ubuduće sve svoje igre prvo stvarno završi, pa ih tek potom pusti u prodaju, jer definitivno imaju kvaliteta da izbace odlične naslove (a da mi ipak ne čekamo godinu dana da tek onda postanu odlični).

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top