PLAY! ; PLAY! Zine

Injustice 2 predstavio novog borca

Injustice 2 je igra koja se već neko vreme sprema za posluživanje ispred PS4 i XboxOne publike, a za njen razvoj je odgovoran NetherRealm Studios, kompanija koja nam je donela i prvi deo ove prilično dobre tabačine. Taj prvi deo, nazvan Gods Among Us, izašao je 2013. godine, i postavio je dobre temelje za razvoj nastavka, te je bilo očekivano da Injustice 2 postane projekat sa još većim namerama.

Ono što za sada znamo je, da je sastav likova koji će učestovavati u ovim borbama skoro pa komlpetiran. Ceo trenutno otkriveni roster možete pogledati na Injustice 2 sajtu. Juče je najavljen Džoker, i u kratkom traileru prikazan je njegov izgled, njegovi potezi i naravno njegov karakter (mada smo svi za toliko upućeni u ličnost ovog sjajnog negativca).

16. maja igra će se pojaviti za tržište Severne Amerike, a 3 dana kasnije, prodaja će krenuti i u Evropi za obe gorenavedene konzole. Injustice 2 će pratiti i companion app, koji će nedelju dana pred izlazak same igre postati dostupan za iOS i Android telefone. Za sada o PC verziji nema informacija, ali s obzirom na dobar prijem prvog dela od strane Steam publike, verujemo da se i ona nalazi negde u planu izdavača.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!