PLAY! ; PLAY! Zine

Pogledajte brutalni trailer za strategiju Ancestors

Ako ste se uželeli istorijskih stretegija, obradvaće vas da je u toku rad na igri Ancestors, real time strategiji koja je inspirisana srednjovekovnom Evropom i ratovima vođenim u tom periodu. Igru izdaje 1C company, a rad na samom naslovu će biti delo Destructive Creations, većini poznatih po kontraverznoj Hatred igri. Ono što se vidi po samom trejleru za ovaj novi RTS, je da će Destructive zadržati nasilni ton u kome su se definitvno izveštili.

Bićete stavljeni u ulogu komandanta jedne od četiri velike sile ratovima razorene Evrope. Kroz igru ćete moći da prođete kao Vikinzi, Anglosaksonci, Germani ili Sloveni. Pored standardnih misija koje će biti vezane za osvajanje, pljačkanje i ubijanje po selima i gradovima neprijatelja, moraćete da vodite raučuna i o nekim naprednim taktičkim opcijama. Teren na kome se bitka odvija, iskustvo vaših vojnika, kao i njihov moral, će imati jednu od ključnih funkcija dok se budete upuštali u rat sa ostalim frakcijama.

Tvorci igre tvrde da je u pitanju istorijsko tačno predstavljanje situacije u srednjem veku, a nama ostaje da vidimo koliko je to istina. Igru pokreće Unreal Engine 4, a naravno, napete multiplejer borbe će biti šlag na tortu ovog veoma zanimljivog naslova. Još jedna interesantna stvar je da će igra podržavati i upravljanje preko gejmpeda, što svakako nije karakteristično za ovaj žanr. Trejler ispod nam veoma lepo pokazuje kakva nas atmosfera čeka.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!