PLAY! ; PLAY! Zine

Resident Evil Code Veronica X stiže na PS4

Ako ste ljubitelj Resident Evil igara, onda ova godina za vas postaje sve bolja i bolja. Pogotovo ako ste vlasnik Playstation 4 konzole. Capcom je preko svog zvaničnog tviter naloga najavio da će 9. i 10. maja (u Americi, pa u Evropi), biti lansiran rimejk igre Resident Evil Code Veronica X.

U pitanju je naravno survival horor igra, koja je proteklih godina izdata i u verziji za Playstation 3 (i XBox), a pre toga, u originalnom izdanju i za PS2. Code Veronica prati događaje koji su se desili nakon završetaka RE 2 i RE 3 igara. Bićete stavljeni u ulogu Claire Redfield, koja se nalazi u potrazi za svojim bratom Krisom. Brat i sestra će zajedno sa njihovim prijateljem Stivom, pokušati da prežive na ostrvu koje je ranije služilo kao zatvor i zajedno nađu način da pobegnu od horora koji ih je tamo zatekao.

Inače, Code Veronica je prvobitno izašla za Sega Dreamcast, tako da je ovo praktično četvrta verzija iste igre, ali izgleda je ljudima iz Kapkoma veoma stalo da nijedna generacija ne propusti ovaj naslov. U novom izdanju ove igre nas očekuje bolja grafika, bolja kontrolna šema, a nadamo se i nekim dodatnim iznenađenjima.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!