PC

Skyrim uskoro dobija mod koji omogućava kooperativno multiplejer igranje

Mnogi Skyrim smatraju jednim od najbolji RPG igara, koja ne poseduje multiplejer mod, ali će se i to promeniti, zahvaljujući timu vrednih modera i njihovom radu dobijamo mod koji nam omogućava da u društvu realnih osoba istražujemo prostrani svet.

Moderi će ovaj mod, nazvan Skyrim Together, zvanično pružiti zajednici do kraja godine i on će doneti kooperativno igranje za dva i više igrača. Naravno, implementacija moda koji će koristiti internet je jako teška i ozbiljna stvar u koju su programeri uložili i više godina.

O napretku u radu najbolje govori video ispod koji nas upućuje koji su elementi, i kako, dorađeni za kooperativno iskustvo, poput vremenskih prilika, obijanja brava, borbenog sistema i drugog.

U drugom nedavno objavljenom videu, objašnjeno je kako drugi modovi funkcionišu zajedno sa Skyrim Together, kao i o načinu rada servera.

A za slučaj da želite da pogledate dokle se stiglo u radu sa Skyrim Together modom, pratite ovaj link ka redditu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top