PC

Pogledajte impresivni trejler pred izlazak Assassin’s Creed: Origins

Sitno brojimo do izlaska najnovije igre iz Assassin’s Creed serijala, a kompanija Ubisoft je pripremila potpuno novi trejler kako bi nam to čekanje olakšala, ili pak otežala.

Trejler donosi snimke napravljene u samoj igri i to u 4K rezoluciji. Pored toga što ćemo prisustvovati stvaranju bratstva ubica iz senki, u AC: Origins postoji i pregršt drugih aktivnosti koje samo čekaju da budu otkrivene, bila da se nalaze na kopnu ili u vodi.

Igrači će imati prilike da se suprotstave korumpiranoj vojci, čak i Bogovima, a moći će i da se okušaju u areni u krvavim gladijatorskim borbama.

Assassin’s Creed: Origins izlazi 27. oktobra, a već je objavljeno kada možemo očekivati novi post-launch sadržaj, u kojem se nalazi Discovery mod, interaktivni vodič kroz istoriju, kreiran u edukativne svrhe i bez trunke nasilja.

Ako igru kupujete za PC, pogledajte listu sa sistemskim zahtevima, koji ipak nisu toliko strašni.

Uživajte u trejleru.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top