PC

Biomutant – nove fotografije iz igre

Nakon predstavljanja Bioutanta, kompanije kompanije THQ Nordic, na Gamescom sajmu je prošlo dosta vremena bez ikakvih novih informacija, ali danas dobijamo predivne nove fotografije.

Fotografije prikazuju svu naprednu moć koju poseduje i pruža Unreal 4 endžin, kroz visoki nivo detalja. Na slikama nema novih gejmplej elemenata, ali možemo videti da će maleni rakun morati da se suprotstavi raznim nemanima koje su višestruko veće od njega.

Ova post-apokaliptična avantura poseduje visoki nivo kastomizacije karaktera, gde takozvane mutacije menjaju i fizički izgled karaktera, pored dodavanja moći, takođe postoje i razna prostetička pomagala koja nadograđuju karaktera. Svetovi su sistematski generisani tako da svakog igrača očekuje raznovrsni gejmplej, a tokom svoje avanture postojaći i pratioci u vidu malih robota, sitnih životinja i letelica.

Biomutant će izaći naredne godine, a do tada, uživajte u fotografijama.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top