PC

Ubisoft ne planira nastavak za Rainbow Six Siege, umesto toga ima 10 godina isplaniranog sadržaja

Kompanija Ubisoft je redovnim dodavanjem sadržaja dovela Rainbow Six Siege na pravi put i ova taktička pucačina sada beleži popularnost veću nego kada se prvobitno pojavila.

Razvojni tim je u objavi na Redditu izneo kako sa preko 27 miliona privučenih igrača(2 miliona više u odnosu na kraj prošle godine) Ubisoft nema u planu rad na nastavku, već su se u potpunosti posvetili održavanju rastuće baze igrača sa planom koji se proteže na čitavih 10 godina i kroz koji će broj operatora stići do 100, što je i ranije najavljivano.

Trenutno je u igri 36 operatora, a tokom treće godine sadržaja, koja trenutno traje, će biti dodatno 8 novih, a novina je još i vremenski ograničeni mod igranja, nazvan Outbreak, u kojem će se igrači boriti protiv vanzemaljskih pošasti, čije je beta testiranje nedavno započeto.

Takođe je najavljeno da će neke od mapa biti prepravljene kako bi odgovarale zahtevima igrača i bile prilagođene sve većim takmičenjima, poput Six Invitational ili drugih nadolazećih eSports turnira.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top