PC

Režiser igre Far Cry 3: Blood Dragon napustio Ubisoft nakon otkazivanja projekta

Samostalna ekspanzija za Far Cry 3, nazvana Blood Dragon, je kratko ali ogromno ludilo u stilu akcionih filmova iz 80-ih godina, za šta je bio zaslužan kreatvni režiser, Din Evans.

Nažalost, on je sada napustio kompaniju za koju je radio dugi niz godina zato što mu je otkazala sledeći projekat. Ubisoft je otkazao Dinov projekat iz nepoznatih razloga, a za uzvrat mu je ponuđena pozicija u studiju lociranom u Parizu koji je on odbio.

On je u razgovoru za GameInformer izneo zašto je odbio ponudu kompanije i rastao se od nje: “Razveo sam se od žene, i onda je projekt na kojem sam radio otkazan. Ovo sr**e se desilo u isto vreme i počeo sam da razmišljam – Da li je najbolje da se preselim u stranu državu? Ove godine punim 40 godina, i jeste kliše, ali razmišljate o tome i kada napunite 30 godina. Ove prekretnice u životu vas nateraju da razmislite o tome šta stvarno želite da radite i da li je to ispravna odluka.”

Din Evans je proveo 12 godina u Ubisoftu gde je radio na većini velikih franšiza, kao što su Splinter Cell i Assassin’s Creed. On će se sada preseliti u rodnu Britaniju i neko vreme će provesti na pauzi, a za svoj povratak u gejming industriju planira preuzimanje više rizika, poput osnivanja sopstvenog studija i upravljanja malim timom strastvenih developera.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top