PC

Ghost Recon Wildlands i Sem Fišer nose skrivenu posvetu Metal Gear Solid serijalu

Legendarni Sem Fišer je kao deo druge godine sadržaja došao u Ghost Recon Wildlands zbog specijalnog zadatka u Boliviji.

Pored toga, Ubisoft je jednu scenu iskoristio kako bi dirljivo odao počast drugom junaku iz klasičnih stealth igara, Big Bossu iz Metal Gear Solid serijala.

Sem Fišer u sceni razgovara o tome kako je ostalo malo ljudi kao što je on i pita za svog kolegu, kojeg ne imenuje direktno, već ga opisuje kao lika zaduženog za infiltraciju koji je nosi bandanu ili nešto slično, na šta dobija odgovor da je penzionisan, što ga je veoma rastužilo.

Scena će svakako pogoditi svakog Metal Gear Solid fana i fanove stealth igara ovog tipa koje viđamo sve manje, nadamo se da će se glasine ispostaviti tačnim i da nam stvarno uskoro stiže nova Splinter Cell igra.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top