PLAY! ; PLAY! Zine

Darwin Project postao besplatan za igranje

Pre nešto više od mesec dana, nova Battle Royale igra na tržištu sa zanimljivim novim elementima, Darwin Project, je došla na Steam Early Access.

Do sada se prodavala za 15 dolara, i bila je besplatni dodatak za sve koji su učestvovali u testiranju. Međutim, developeri su rešili da naprave značajan iskorak i igru u celosti načine besplatnom za igranje na Steamu i tako naprave što veću bazu igrača.

Jedan od vođa ovog projekta je na Steamu izjavio kako su se ovo odlučili iz razloga što su ima članovi zajednice prijavili duže vreme čekanja na nalaženje meča i teškoće u nalaženju meča na ekim serverima. “Kako bismo doveli nove igrače i održali nivo aktivnosti koji pruža mogućnost igračima da izvuku što više iz igre, odlučili smo da je načinimo pristupačnijom uklanjanjem cene.”

Igrači koji su već kupili ili poseduju igru dobijaju kompenzaciju u vidu Fouders pakovanja, koje donosi 2 legendarna seta i 3 sekire i luka i druge pogodnosti.

Darwin Project doista pruža drugačije iskustvo od ostalih battle royale igara, pre svega zato što je znatno manjih razmera, za svega 10 igrača po meču, a pored njih još jedan preuzima ulogu režisera koji ima zadatak da meč načini što uzbudljivijim. Nadamo se samo da zbog ovoga igra neće postati puna mikrotransakcija i pay-to-win mehanika.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!