PLAY! ; PLAY! Zine

Ubisoft tizuje Watch Dogs 3

Kompanija Ubisoft je uvek bila zagonetna po pitanju otkrivanja svojih igara i uvek je nalazila način da stidljivo potvrdi ili tizuje projekte na kojima radi.

Sada je “slučajno” otkriveno da se radi na trećem nastavku Watch Dogs serijala i to ne od strane nekog čoveka, već od strane virtuelnog asistenta, zvanog Sem kojeg je Ubisoft predstavio kao pomagača tokom igranja video igara, koji ima sposobnost da odgovara na poruke.

Ovo nam je otkrio jutjub kanal UbiCentral, koji navodi da je Sam na odgovor da li će biti Watch Dogs 3 igre odgovorio: “Watch Dogs 3 još uvek nije gotov, ali iz prethodne rane verzije koju sam probao igra izgleda solidno. Developeri čine čuda, jedva čekam da je isprobaš!” 

Da ne zaboravimo još da je kao deo prvoaprilske šale Ubisoft takođe dao razloga da pomislimo da se nešto sprema vezano za Watch Dogs, sa konzolom za admine na uPlayu i mističnom porukom – “This is everything” – na Twitteru. Ipak sve ovo moramo uzeti sa rezervom, barem dok Ubisoft ne pusti neki suptilniji tizer ili potvrdi igru na predstojećem E3 sajmu.

Možda je u pitanju greška, a možda se stvarno radi o trećem nastavku serijala koji je popularan pre svega zbog dobre priče o hakerima i zanimljivih gejmplej mehanika. Prvi deo je na police došao 2014. a prethodni, Watch Dogs 2, je izašao 2016. godine, kojeg pamtimo po tome što je antagonista naš čovek, stoga bismo treći mogli očekivati ove godine, kako bi se pratilo plasiranje na svake dve godine.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!