PC

Overwatch je besplatan za igranje tokom sledećeg vikenda

Blizzard se nekako uvek potrudi da igračima napravi planove za duži period pa je tako u svojima napoorima objavio da će sledećeg vikenda timska pucačina Overwatch biti u potpunosti besplatna za igranje.

Besplatan vikend važi samo za korisnike računara i tajaće od 26. jula u 20 časova pa do 31. jula u 9 sati izjutra. Tokom ovog perioda će biti dostupan sav sadržaj u igri, dakle svi heroji, mape, modovi igranja, loot kutije i ostalo, a biće prilike i da se isproba najnoviji heroj – maleni hrčak sa ogromnim mechom.

Overwatch je tokom besplatnog period moguće preuzeti putem BattleNet launčera, a svako ko se reši da kupi Overwatch ne mora ispočetka da radi sve što je radio tokom vikenda, već se ceo napredak prenosi.

Više detalja o samoj promociji možete pronaći na ovom linku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top