PLAY! ; PLAY! Zine

Predstavljeno fantastično kolekcionarsko izdanje za Resident Evil 2 remaster

Sa svakim danom smo sve bliži izlasku rimejka za Resident Evil 2, koji na osnovu prikazanog na E3 2018 izgleda fenomenalo, a izgleda da je Capcom pripremio još nešto pored osveženog izdanja igre.

U pitanju je kolekcionarsko izdanje koje po ceni od 200 dolara u velikoj kutiji donosi samu igru, digitalno izdanje muzike iz igre, deluks DLC pakovanje sa dodatnim sadržajem kao što su kostimi i oružja.

Osim digitalnih bonusa, igrači će dobiti i neke fizičke predmete, kao što je veliki poster koji prikazuje policijsku stanicu Rakun Sitija, knjigu koja predstavlja tajni dokument o događanjima u igri sa fotografijama i spisima o istim.

I ono najvrednije za svakog fana je figurica od 30 cm koja predstavlja glavnog protagonistu, Leona Kenedija, odevenog do najsitnijeg detalja u odeću za prvi dan na policijskom poslu, odnosno dan kada je sve pošlo naopako

Nažalost, ovo izdanje će biti dosupno samo na tržištu Severne Amerike, tako da nama ostaje samo da mu se divimo i da čekamo 29. januar, kada Resident Evil 2 izlazi za PC, PS4 i Xbox One.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!