Vesti

Xbox Live Gold – besplatne igre novembar 2018

Za besplatne Playstation Plus naslove u novembru smo nekim čudom saznali već u novembru, dok je Majkrosoft ostao pribran i tek na kraju nam otkriva u kojim naslovima ćemo moći da uživamo besplatno kao pretplatnici Xbox Live Gold servisa.

Xbox One:

Za korisnike Xbox One konzola je pripremljen odlični Battlefield 1, DICE-ova pucačina, baš u susret izlasku novoj igri u serijalu, pa će tako biti besplatan za preuzimanje do 15. novembra. Druga igra u ponudi je Rac the Sun, koja nije toliko zvučno ime kao BF1, ali deluje dosta zanimljivo.

Xbox 360:

Korisnici starije generacije konzola takođe nisu izostavljeni, a igre su dostupne i na XOne putem backwards compatibility programa. Tu za novembar spadaju prvi Assassin’s Creed, začetak mega popularne franšize, zatim Dante’s Inferno, baziran na čuvenom delu Dantea Aligijerija.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top