PC

LEGO Lord of the Rings je besplatan na Humble Bundle

Prošle nedelje nas je Humble Bundle častio sa LEGO Hobit, kockastom avanturom nastalom po uzoru na Tolkinovu kreaciju, a ako ste u prethodnih 7 dana prešli tu igru onda će vas obradovati podatak da je sledeće poglavlje priče takođe besplatno.

Tako je, Humble Bundle sada potpuno besplatno deli LEGO Lord of the Rings igru, a na vama je samo da je preuzmete putem ovog linka. Procedura je prosta i svi je već znate, a imate vremena da je preuzmete sve do subote, 22. decembra, u 19 časova.

Verovatno vam je dobro poznata LotR tematika, pa tako znate da vas u ovoj očekuje pohod Froda i družine Prstena na planinu Usud kako bi se rešili prstena Moći i spasili Srednju zemlju od sigurne propasti i mračne vladavine Saurona.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top