PC

The Farm 51 predstavio horor igru koja nas vodi u Černobill – Chernobylite

Igara i filmova koje govore o nuklearnog katastrofi koja je zadesila Černobilj prošlog veka je ostavila veliki trag na čitav svet i prirodu, pa je zato primamljiva kao tema u mnogim filmovima i video igrama.

Černobiljske katastrofe će se dotaći i studio The Farm 51, koji nam je jesenas predstavio pucačinu u Battlefield 3 stilu, World War 3, kroz igru zvanu Chernobylite.

Ovaj naslov nas vodi upravo na tu lokaciju 30 godina nakon odigrane katastrofe i stavlja nas u ulogu fizičara koji se vraća na mesto koje neće biti pogodno za život ni u narednim vekovima kako bi pronašao odgovore na pitanja koja ga toliko dugo provode.

U potrazi za odgovorima ga očekuju razna čudovišta i izuzetno jeziva atmosfera. U igri ćemo moći da se udružujemo sa tim stvorenjima, ali im ne smemo okretati leđa, a od opreme postoji dosta oružja i predmeta koje je potrebno stvarati pomoću sakupljenog materijala.

Chernobylite nudi nelinearno horor iskustvo koje će s vremena na vreme stavljati pred igrače izbor koji će ih voditi dalje, ili ne.

Igra bi se trebala pojaviti na jesen ove godine za računare, dok o konzolama trenutno nema informacija.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top