PC

Bivši zaposleni iz Telltale -a otvorili novi studio koji će nastaviti sa produkcijom sličnih igara

Veliki broj developera je sa objavom o zatvaranju studija Telltale ostao na ulici bukvalno preko noći, pa su se sami morali snalaziti kako bi dalje našli siguran posao.

Neki od njih su se okupili i rešili su da otvore novi studio koji će nastaviti sa kreiranjem igara u stilu karakterističnom za Telltale. 4 bivša zaposlena su sada oformila studio AdHoc u kojem će praviti interaktivne avanture, a objavljeno je da će im fokus pri radu biti na tome da naprave nešto slično kao što je Bandersnatch, Black Mirror specijal, o kome možete pronaći nešto više u najnovijem broju magazina Play!Zine.

Ovi developeri trenutno ne mogu da govore o projektu na kojem rade, kao i sa kime će se udružiti, ali je logično da ciljaju publiku koja se nalazi na Netflixu, što je i logično imajući u vidu da je ova striming platforma već bila u pregovorima sa studijom Telltale pre zatvaranja, ali do dogovora nije došlo.

Jedva čekamo da vidimo šta će iznuknuti iz AdHoc studja, a posebno nas raduje to što imamo davelopere koji će nastaviti sa kreiranje interaktivnih avantura.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top