PC

Superhot VR beleži bolju prodaju od originalne igre

Za Superhot ste verovatno čuli, odlična igra u kojoj vreme teče samo kada se vi krećete, a po istom principu funkcioniše i kretanje neprijatelja, što daje igračima dosta prostora za kreativno prelaženje igre uz dosta zabave.

Ova gejmplej mehanika je privikla dosta pažnje i pozitivnih reakcijaa od strane igrača jer je odlično funkcionisala za igranje običnim kontrolerima i mišem i tastaturom, a još bolja je bila za igranje u VR-u.

Sada je otkriveno da je bolje rezultate u prodaji dala VR verzija igre sa 800,000 prodatih primeraka, nego što je zabeležio original.

Nadamo se da je ovo motivacija kreatorima da naprave i neku novu super i vruću igru, a mi već očekujemo Superhot JP, koji nas vodi u Japan, ali trenutno nije poznato kada će se pojaviti

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top