Filmovi-Serije

Snima se novi Mortal Kombat film!

Mortal Kombat 11 tek što je izašao i hajp je naravno sada na najvišem nivou, pogotovo što igra ispunila praktično sva očekivanja.

Zato nas i ne čudi zvanična najava koja je stigla i koja kaže da je krenuo rad na novom Mortal Kombat filmu.

Predprodukcija i pripreme su praktično već završene, i ostalo je još samo da se krene sa snimanjem, što će se desiti u drugoj polovini ove godine.

Produkciju i režiju filma radiće Džejms Von, čovek koji je radio filmove poput Akvamena, Prizivanje Zla (The Conjuring) i kao i originalni prvi “Saw” film.

On kaže da je veoma srećan što ponovo vraća akciju u Australiju (odakle je i on) i da jedva čeka da prenese na film južnu Australiju, gde će se snimati dobar deo filma.

Još uvek nije poznata glumačka postavka. Legendarni Mortal Kombat film iz 1995. nikada nije bio neko posebno remek delu, ali je imao svog šarma i publika ga je volela, posebno zbog kultne pesme koju praktično svi znaju kao Mortal Kombat temu, iako se ona nikada nije nalazila u igrama, sve do poslednjeg trejlera.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top