PC

Igrajte se isterivanja duhova u Midnight Ghost Hunt

Dok čekamo na remaster originalne Ghostbusters igre iz 2009. godine, igrače očekuju slične aktivnosti u naslovu nešto drugačijeg naziva.

Studio Vaulted Sky je na E3 sajmu predstavio svoj prvenac – multiplejer igru Midnight Ghost Hunt. Igrači će ovde biti podeljeni u dva tima, jedni će biti isterivači duhova, a drugi će biti sami duhovi koji se moraju potruditi da ne budu uhvaćeni do ponoći.

Lovci na duhove na raspolaganju imaju tehnologiju za otkrivanje paranormalnog, kao i arsenal oružja koji služi kako bi duhove proterali nazad u dimenziju iz koje su došli.

Sa druge strane, oni koji su duhovi imaju zadatak da se što duže skrivaju kako ih protivnici ne bi otkrili, a za odbranu imaju natprirodnu moć koja će ošamutiti isterivače na nekoliko sekundi. To mogu činiti tako što će se transformisati u različite objekte koji se nalaze u kući u kojoj se dešava igra.

Kao što i samo ime igre govori, duhovi moraju biti uhvaćeni do ponoći, jer se onda stvari naglo zaokreću. Tačno kada sat otkuca ponoć, svi duhovi koji su bili uhvaćeni se vraćaju znatno moćniji i onda se za lovce igra preokreće u borbu za preživljavanje i tada je dosta teže pobediti kao bivši lovac.

U poslednje vreme dobijamo sve više multiplejer igara u kojima timovi imaju različite zadatke i sposobnosti, što je svakako zanimljivo i predstavlja pravo osveženje.

Midnight Ghost Hunt trenutno nema datum izlaska, ali se na ovom linku možete prijaviti za pristup alfa testiranju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top