PC

Cyberpunk 2077 će imati 2-3 velike ekspanzije kao one u The Witcher 3

Fanovi CD Projekt RED igara znaju da su dve ekspanzije koje je imao The Witcher 3, Blood and Wine i Hearts of Stone, bile vrhunski sadržaj koji nam je doneo na još desetine sati odlične zabave i priče, tako da nas vest iz naslova veoma raduje.

Naime, iz CD Projekt RED-a su potvrdili da će glavna igra doneti odličnu i zaokruženu glavnu priču, sa skoro 100 sati sadržaja i da je trenutno sav fokus da glavna igra bude potpuno i zaokruženo iskustvo.

Ipak, najavili su i da će nakon glavne igre, krenuti da rade na još nekoliko velikih, punokrivnih ekspanzija, baš kao što su to bile Blood and Wine i Hearts of Stone, koje će doneti nove lokacije, nove priče, nove likove i frakcije.

Kako kaže Alvin Liu iz CDPR, kada završite glavnu priču, znate da ste gladni i da želite još tog sveta, i zbog toga ne žele da samo stanu na glavnoj priči, već će nakon toga želeti da igračima ponude još sadržaja iz sveta Sajberpanka.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top