PC

Bag u The Division 2 vam pruža municiju ako ubijate životinje

Još od pojavljivanja The Division 2, bilo je jasno da nema potrebe ubijati životinje koje lutaju Vašintonom, jer od njih nema nikakve koristi u vidu pružanja nekih resursa.

Međutim, to se nedavno promenilo, zahvaljujući bagu u igri, zbog kojeg vam sada ubijanje životinja kao što su pacovi i psi zapravo koristi, dok to nije slučaj kod ostalih živuljki prisutnih u igri.

Igrači tako ubijanje životinja u igri koriste kako bi povećali šanse za dobijanje specijalne mucije, koja se može koristiti jedino u endgame sadržaju i koja je generalno retka za nalaženje.

Ovo je bag koji je nastao sa izmenom u sistemu koji je zadužen za pružanje specijalne municije igračima. Ta izmena je uvela metar koji se polako punio i tako darivao municiju igračima, a oni su to počeli da koriste i sa životinjama.

Videćemo kada će developeri rešiti ovaj bag, a mi već možemo da čujemo kako im PETA kuca na vrata.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top