PC

Novi sadržaj u Destiny 2 kasni zato što Bungie ne želi da forsira svoje radnike

Nakon što se spasao okova kompanije Activision, Bungie je rešio da Destiny 2 vrati u život i to na daleko bolji način nego što je ranije bilo slučaj.

Bazična igra postaje dostupna putem Steam platforme i to kao potpuno besplatni naslov, a developeri su obećali još više novina i ispravki.

Međutim, novi sadržaj i dugo očekivane ispravke se možda neće pojaviti kao što je prvobitno planirano i to je iz razloga na koji se ne možemo ljutiti.

Bungie je nedavno otkrio da neće moći da ispoštuje rok za nerfovanje Lord of Wolves puške u igri zato što ne želi da zaposleni rade prekovremeno i time im se naruši balans između posla i privatnog života.

Ovo neće biti jedini slučaj, već će igrači možda imati veći broj situacija gde će neki problem postojati nešto duže vreme, i to baš zato što developeri ne žele da budu deo crunch kulture koju gaje mnoge kompanije, poput Epic Gamesa, a o kojoj se poslednjih godinu dana sve glasnije priča.

Pošto sada Bungie nema nikog da ga pritiska sa vrha, ljudi u ovom studiju sada slobodno mogu kreirati klimu koja će odgovarati i igračima i zaposlenima, pa im tako opraštamo što će određeni bagovi biti prisutni duže vreme.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top