Meridian
PC

U Cyberpunk 2077 ćemo imati dosta više opcija za romansu i seks nego što smo imali u The Witcher 3

Ukoliko ste igrali igre iz The Witcher serijala (ili čitali knjige), znate da je veštac Geralt često bio neodoljliv za dame u njegovoj okolini, te da je to svakako bila i jedna od rolplej mehanika u igrama, odnosno – sa određenim brojem žena koje smo susreli smo mogli da imati i seksualne odnose.

Romansa i seks se, potpuno očekivano, vraćaju i u Cyberpunk 2077, i to sa velikim “praskom”, jer će biti znatno više opcija i mogućnosti za iste. Ovo je u razgovoru sa jednim fanom potvrdio Pavel Sasko, glavni dizajner kvestova u igri, koji je rekao da će postojati i brojne sporedne misije koje uključuju romantične interese našeg karaktera ili nekog od NPC likova ka nama.

U igri ćemo moći da razvijamo i dublje odnose sa onima za koje se interesujemo, a takođe će biti i dosta opcija za “na veče”.

Pavel je rekao da će igra imati više romanse upravo zbog toga što igramo našeg autentičnog lika, što nam daje potpunu slobodu, dok smo u Witcher serijalu igrali Geralta, koji je ipak bio već izgrađen karakter sa svojim interesovanjima i pogledima na svet.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

To Top