PC

Oktriveno još tajni iz P.T.

Kultni demo P.T. za otkazani Silent Hills i posle toliko godina i dalje privlači pažnju fanova, ali i otkriva nove, sakrivene tajne za koje ranije nismo znali.

Nedavno je otkriveno gde se nalazi Lisa dok je vi ne vidite, a sada nam isti lik otkriva još novih detalja.

Mekdonald, haker koji kopa po kodu demoja i koji je otkrio da se duh uvek nalazi iza nas, je sada otkrio i da se Lisin leš takođe nalazi u igri, samo što igrači nikada nemaju priliku da ga vide. On se nalazi na početku demoa u kupatilu, bez glave u kadi prepunoj krvi, kao što možete videti ispod.

To je samo jedan od detalja koje je otkrio, a za potpuno uživanje u novim detaljima, pogledajte njegov video ispod:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top