PC

Gomila procurelih detalja za novu Assassin’s Creed igru otkiva najveći svet do sada i co-op igranje

Nizu glasina i procurelih informacija vezanih za naredno poglavlje u Assassin’s Creed franšizi se sada pridružilo još više detalja otkrivenih od strane izvora bliskih kompaniji Ubisoft na Redditu.

Ove informacije otkrivaju da je nova igra Assassin’s Creed: Ragnarok i da nas vodi na hladni sever među Vikinge, ali i da će mapa biti ogromnih proporcija(veća od one u Odyssey) i da će igrači moći da obiđu gradove poput Londona i Pariza, što znači da će na raspolaganju biti veći deo severne Evrope.

Takođe, glasine otkrivaju i da će kooperativno igranje biti dostupno, gde će grupa od 4 igrača moći da istražuje ogromni svet, koji će biti dinamičan, sa izmenjenom mehanikom šunjanja i u kojem će moći da se učestvuje u ogromnim ratovima. Ogroman broj dodatnih detalja je dostupan na redditu i otkriva veliku slobodu igrača u pogledu stila igranja i kastomizaciji, kao i o izmenama.

Datum izlaska je takođe otkriven sa procurelim informacijama i otkriveno je da će Ragnarok izaći već u septembru za aktuelne platforme, ali i za narednu generaciju konzola, kada se ona pojavi krajem godine.

Moramo priznati da se ovo zvuči dosta zanimljivo, ali pošto se radi o glasinama moramo ih uzeti sa rezervom i sačekati na zvaničnu potvrdu od strane kompanije Ubisoft, što bi se moglo odigrati narednog meseca.

Kako se vama čine ovi detalji? Da li vam se dopada ideja vikinga kao asasina?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top