PC

Objavljen datum izlaska nove Fortnite sezone, najavljen prelazak na novi endžin

Neće samo Apex Legends dobiti novu sezonu u februaru, već će se osveženja pridružiti i u drugoj popularnoj Battle Royale igri – Fortnite.

Epic Games je iskoristio priliku da dolazak nove sezone najavi skoro mesec dana ranije, i da pritom otkrije samo delić novina. Pošto je ove jeseni započeto potpuno novo poglavlje, sada ne dobijamo 12. sezonu, već drugu sezonu drugog poglavlja, u kojoj se od trenutno poznatih novina najviše ističe promena endžina.

Objavljeno je kako će se sa novom sezonom izvršiti prelazak na novi endžin vezan za fiziku u igri – Chaos endžin – koji će sa vremenom doneti još više slobode igračima. Developerima je jako bitno da se sa novim endžinom očuva prepoznatljivi identitet igre, tako da će on biti postepeno uvođen i testiran još tokom trajanja tekuće sezone.

Videćemo šta Epic ima u planu sa dodavanjem novog endžina i kako će svoju igru dodatno obogatiti i izdvojiti od konkurencije. To nije jedina novina, pošto se navodi da igrače očekuje više, za sada misterioznih, dodataka, što će verovatno biti otkriveno kako se budemo približavali datumu dolaska nove sezone.

Druga sezona novog poglavlja u Fortnite: Battle Royale stiže 20. februara.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top