PC

Ubisoft će do 31. marta 2021. godine objaviti 5 AAA igara, ali ne i Beyond Good and Evil 2

Sa dolaskom nove godine, a uskoro i početkom novog fiskalnog perioda d 12 meseci, mnoge kompanije objavljuju finansijske rezultate i planove za naredni period. Ubisoft sada čini isto, i najavljuje oporavak od relativno loše 2019. godine.

Treći kvartal tekuće godine je bio poprilično turbulentan za tekuću fiskalnu godinu, pošto je po pitanju zarade zabeležen pad od 25% u odnosu na isti period prošle godine, što je rezultat loše prodaje The Division 2, kao i katastrofalno lošeg Ghost Recon Breakpoint.

Još pre kreiranja ovog finansijskog izveštaja, Ubisoft je preduzeo oštre mere, poput neodređenog odlaganja svih najavljenih igara, kao i promene razvojnog tima koji upravlja selekcijom novih projekata, što kao rezultat treba dati raznovrsnije i bolje naslove igračima. Ubisoft je objavio da je najviše uspeha zabeleženo u igri Rainbow Six Siege, kao i kod uPlay-a na PC-u koji je bio najbolja platforma po zaradi u trećem kvartalu.

Ova kompanija nastavlja da radi na aktivnom razvoju igara, i to pre svega onih u AAA kategoriji, kojih će objavljeno čak 5 u narednih godinu dana, tačnije do 31. marta. U finansijskom izveštaju se nije govorilo o kojim je igrama reč, ali za tri se gotovo sa sigurnošću može pretpostaviti koje su, to su ranije odloženi Watch Dogs Legion, Gods and Monsters i Rainbow Six Siege.

Što se tiče ostala dva naslova sa liste, tu bi se mogao naći davno najavljeni piratski Skull and Bones, koji je već godinama u razvoju, kao najnovije izdanje smešteno u Assassin’s Creed serijalu, za koji mnogi izvori navode da je Ragnarok. Naravno tu bi se mogao i neki Far Cry naslov, o kojem nije bilo nikakvih novih detalja. Igru koju možemo odmah otpisati sa liste je Beyond Good and Evil 2, pošto je predsednik kompanije, Iv Gimo, objavio da ovaj nastavak odličnog serijala možemo očekivati tek za dve godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top