Vesti

American Truck Simulator – Montana incoming?

Ako ste fan ove igre (ili ste jednostavno kamiondžija), onda znate da je bilo prigovora zbog nemogućnosti otvaranja prozora u kabini. Sa novim patchom to je “konačno” ispravljeno tako da sada možemo konačno da izbacimo lakat napolje kada vozimo.

Još jedna zanimljivost je video teaser u kome se prikazuje predivni novi region koji će uskoro biti otključan.
Ne treba biti neki preveliki mudrac da se zaključi da je u pitanju Montana. Kombinacija brdovitog terena sa krivudavim putevima kroz šumarke na jednoj i onda pustinja na drugoj strani mape, gotovo savršeno ilustruje ovu saveznu državu.
Da li smo u pravu, procenite i sami. Naravno, nećemo dugo čekati na potvrdu, novi region će uskoro biti otključan.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top